Horren

Al onze horren worden op maat gemaakt. Ontdek de ruime keuze aan horren, gaassoorten en kleuren.
_C_L4970BEW_GfCr5rb.2e16d0ba.fill-1680x672.format-jpeg
Het belang van goede ventilatie

Waarom kiezen voor horren?

Frisse lucht in huis voelt niet alleen fijner, het is ook veel beter voor je gezondheid. Slechte ventilatie vergroot bijvoorbeeld het risico op allergieën of irritatie van de luchtwegen. Daarnaast kun je met goede ventilatie vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen voorkomen. Zorg er voor dat als je thuis werkt, in bijvoorbeeld je thuiskantoor, er voldoende frisse lucht is.

Wist je dat er in huis ook veel schadelijke stoffen in de lucht terechtkomen? Denk aan stoffen die vrijkomen bij het schoonmaken of bij het bakken en braden. Kortom: zet je ramen en deuren open (uiteraard met horren om insecten buiten te houden), en geniet ongestoord van frisse lucht!

Horren op maat gemaakt

Raamhorren en deurhorren

Geniet van frisse lucht zónder hooikoortsklachten en insecten door horren te plaatsen voor ramen en deuren. Met de op maat gemaakte horren van Luxaflex® haal je echt kwaliteit in huis. Onze specialisten kijken samen met jou welke horren geschikt zijn voor jouw woning.
Raamhorren op maat

Voor elk kozijn en elk raam

Wat voor raam je ook hebt, wij hebben voor bijna alle ramen een oplossing. Niet alleen functioneel, maar ook passend bij je interieur. Beschikbaar in zowel vlakgaas als plisségaas.

Ontdek onze horren

Hordeur

Plissé hordeur

Rolhor

Vaste  horren & inzethorren

Op maat gemaakt

Hordeuren voor elke tuin of elk balkon

Loop je ‘s zomers graag van binnen naar buiten de tuin in? We bieden verschillende horren op maat aan voor deuren. Ook voor schuifpuien, schuifdeuren, serres en erkers zijn er passende horren. Naast onze plissé- en rolhordeuren, is de scharnierende hordeur een praktische en stijlvolle oplossing bij openslaande terras- of balkondeuren.