Project Zonwering

Licht- en warmteregulering door toename van de interne warmtelast in gebouwen staat de kwaliteit van het werk -en leefklimaat onder druk.
SunSelect Zonwering BV

Project Zonwering

Licht- en warmteregulering door toename van de interne warmtelast in gebouwen staat de kwaliteit van het werk -en leefklimaat onder druk. Door de toepassing van zonwering af te stemmen op de beheerssystemen van gebouwen, daarbij rekening houdend met de functionaliteit, de esthetiek en de individuele gebruikswensen van de klant, wordt in belangrijke mate bijgedragen aan de verbetering van het klimaat binnen het gebouw.

SunSelect Zonwering als partner

SunSelect Zonwering richt zich op integrale oplossingen op elk gebied van zonwering en lichtregulatie. Zonwering is steeds meer een integraal onderdeel van uw huisvesting. Het draagt bij aan een goed werk- en leefklimaat en is tevens het visitekaartje van een pand.

Onze opdrachtgevers

De afgelopen 15 jaar hebben wij projecten uitgevoerd voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers:

  • Zorginstellingen
  • Industrie
  • Onderwijsinstellingen
  • Overheidsinstellingen
  • Particulieren
  • Architecten
  • Aannemers
Ruime ervaring

Onderhoud en uitvoering

SunSelect Zonwering heeft een ruime ervaring op het gebied van lange termijn onderhoud van projectzonwering. Reparaties en regelmatige reiniging zorgen voor een lange levensduur en het optimaal functioneren van uw buitenjaloezieën.

Met een projectmatige aanpak, een grondige probleemanalyse en een voortdurende communicatie met opdrachtgevers, kunnen we met recht stellen dat wij sterk zijn in het bedenken en bewerkstelligen van oplossingen op elk gebied van zonwering en klimaatbeheersing. Toepassingen als, knikarmschermen, zonneluifels, schoepenzonwering, buitenjaloezieën, (zip)screens al dan niet met zonnepanelen, worden op maat geleverd en vakkundig geïnstalleerd.