Rolhor

Een rolhor op maat is de oplossing tegen muggen en pollen. Rolhorren zijn geschikt voor draai-kiepramen, dakramen en meerdere raam toepassingen.
_C_L5792_6.bdfc8140.fill-1680x672.format-jpeg
Rolhor

Rolhor op maat voor bescherming tegen muggen

SunSelect biedt een rolhor voor vrijwel elk raam. Een rolhor is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een dakraam en een draai- kiepraam. Met het eigentijdse design past de rolhor bij elke woonstijl en is daarnaast geluidsarm te bedienen.

Rolhor raam
Doordat iedere rolhor vastzit aan je raamkozijn, kun je de hor bedienen naar wens. Een rolhor kun je in iedere gewenste stand brengen én het is de perfecte oplossing voor ramen die moeilijk te bereiken zijn.

Rolhorren op maat zijn beschikbaar met ClearView™ en Poll-tex® gaas. ClearView™ gaas beschermt je tegen muggen door de extra dunne draden, waardoor je meer frisse lucht naar binnen krijgt en uitzicht behoudt. Poll-tex® gaas houdt 90% van alle pollen tegen. Hierdoor heb je minder last van hooikoorts.

rolhor draaikiepraam

Wat zijn de voordelen van rolhorren?

Een rolhor op maat is gemakkelijk en geruisloos te bedienen. Sommige type rolhorren kun je op een bepaalde stand vastzetten waardoor je bijvoorbeeld je dekbed kunt luchten en je nog steeds je hor kunt gebruiken. Als de raamhor is opgerold in de cassette, geniet je van je uitzicht.

pol12.2e16d0ba.fill-1680x672.format-jpeg
Werkt het ook tegen hooikoorts en pollen?

Rolhor pollenwerend gaas

Het voornaamste doel van horren is het buiten houden van insecten, zodat je binnen ongestoord kunt genieten van de frisse lucht. Maar wist je dat onze horren ook verkrijgbaar zijn met pollenwerend gaas? Door te kiezen voor Poll-tex® gaas wordt 90% van alle pollen uit de lucht gefilterd en word je beschermd tegen muggen.
Rolhor zonder boren

Inzetrolhor Smart Fit

De inzetrolhor Smart Fit is speciaal ontwikkeld voor draai-kiepramen met kozijnen van kunststof, hout of aluminium.

Door middel van klemveren wordt de rolhor op maat in het kozijn geplaatst. Hierdoor hoef je niet te schroeven in je kozijnen. De inzetrolhor wordt als het ware 'geklemd' tussen de kozijnen waardoor je de hor gemakkelijk uit het kozijn kunt halen. Deze hor is in alle RAL-kleuren verkrijgbaar en wordt standaard in zwart gaas geleverd. Andere opties zijn: ClearView™, grijs gaas en Poll-tex® gaas.

_C_L4957BEW.f90f4f27.fill-1680x672.format-jpeg
_C_L5691BEW_Po1321c.2e16d0ba.fill-1680x672.format-jpeg
Rolhor op maat

Rolhor Super Nova

De Rolhor Super Nova is een complete, elegante hor, licht in bediening en heeft strakke profielen en gaas.

Dit type rolhor is zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van het raam te plaatsen, gemakkelijk te monteren en standaard voorzien van een Softraise veer voor het geleidelijk oprollen van het gaas en de treklijst. Hierdoor schiet de hor niet omhoog als je deze los laat.

De Rolhor Super Nova is verkrijgbaar met verschillende soorten gaas, zoals ClearView™ gaas, stripe gaas en Poll-tex® (pollenwerend) gaas.

Dakraam rolhor

Welke rolhorren zijn geschikt voor dakramen?

Wanneer de temperatuur daalt in de avond op warme zomerdagen wil je het liefste alle ramen van je huis open zetten. Hierdoor kunnen muggen binnenkomen en je nachtrust flink verstoren. Ben je op zoek naar horren voor je dakraam? We bieden voor dakramen horren aan, zodat jij ongestoord kunt genieten van je nachtrust zonder insecten, maar mét frisse lucht.

horren_soorten_FAQ_2.0383800e.fill-1680x672.format-jpeg