Knikarmschermen

Dankzij een knikarmscherm geniet je maximaal van je terras buiten.
SunSelect Zonwering BV

Knikarmschermen

Dankzij een knikarmscherm geniet je maximaal van je terras buiten. Een elektrisch of handmatig knikarmscherm van Sunmaster brengt schaduw en privacy, met behoud van ruimte en bewegingsvrijheid. Sunmaster heeft vele typen, bedieningen, schermkleuren en doekdessins waar je uit kunt kiezen. We maken en monteren het elektrisch of handmatig te bedienen knikarmscherm helemaal naar jouw wens.

SunBasic knik-armschermen

SunBasic compact en strak op de gevel

Op zoek naar comfort op je terras? Kijk eens naar de mogelijkheden van de SunBasic knik-armschermen. Met een knikarmscherm boven je terras zit je aangenaam buiten zonder dat de zon je hindert. Dankzij de horizontaal uitklappende knikarmen geniet je van de schaduw en van een vrij uitzicht. Je kunt kiezen uit twee varianten:

  • SunBasic
  • SunBasic Cassette

Ga je voor een SunBasic, dan kies je voor kwaliteit, een goede prijs en een rank design. Je creëert niet alleen schaduw, maar ook een aangename sfeer. Of je er nu alleen zit met een goed boek of tijdens een gezellig etentje met vrienden, de SunBasic biedt optimaal comfort.

De SunBasic is leverbaar in de standaardkleuren RAL 9001 of RAL 7016 structuur en je hebt keuze uit een ruime doekcollectie. Wanneer je kiest voor een SunBasic Cassette, krijg je een knikarmscherm met een gesloten cassette. Wil je nog meer gemak, dan behoort elektrische bediening tot de mogelijkheden.

Kwaliteit van Sunmaster

Onze SunBasic knikarmschermen zijn uitgevoerd in hoogwaardig aluminium, met robuuste armen en met het beste doek. De knikarmschermen van Sunmaster zijn weerbestendig en vrijwel onderhoudsvrij. Is het knikarmscherm eenmaal gemonteerd, dan heb je er geen omkijken meer naar. Wij zijn trots op onze voordelige instapper.

SunEye oneindige mogelijkheden

Wil jij de topper van Sunmaster?

Kies dan voor het design, de kwaliteit van de toegepaste materialen en de doordachte techniek van de SunEye. Het bestverkochte knikarmscherm van Sunmaster. In stijl genieten van het buitenleven met een maatwerkscherm, dat je naar wens kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit twee varianten:

  • SunEye
  • SunEye XL

Dit scherm wordt, net als onze andere zon-wering, met uiterste zorg gemaakt met duurzame materialen. Het doek van het SunEye knikarmscherm wordt opgeborgen in een afgesloten cassette.

SunEye, op en top maatwerk

Kies je voor het SunEye knikarmscherm, dan kies je voor op en top maatwerk. Dit scherm is verkrijgbaar in populaire kleuren zoals RAL 9010, RAL, 9001, RAL 7016 structuur, TNA blank geanodiseerd of DB 703 structuur of als je je cassette een exclusie­vere look wilt meegeven uit alle RAL-kleuren en structuurlakken.

Als het echt exclusief moet zijn

Waar standaard design stopt, gaat Sunmaster verder. Het beste wordt nog mooier, door de toepassing van zeer fraaie structuurlakken en spraakmakende doekdessins.

SunEye XL

De SunEye XL is leverbaar tot maximaal 745 cm breedte gecombineerd met een maximale uitval van 350 cm.

SunCar robuuste kwaliteit

Hoogwaardige materialen en een mooie en luxe uitstraling

Het mooie is dat je er geen tot weinig omkijken naar hebt. Een Suncar knikarmscherm biedt schaduw en houdt de temperatuur aangenaam. Je vindt er alle pluspunten van een knikarmzonwering in terug. Van snelle bediening tot weinig onderhoud. Het resultaat is een zonwering die niet zomaar wat zon weert, maar bijdraagt aan zorgeloos genieten.

Dit scherm is gemaakt van aluminium profielenen roestvrijstalen bevestigingsmaterialen, het kwaliteitsdoek is gestikt met UV-bestendig Tenara®-garen. Het doek wordt opgeborgen in een afgesloten cassette. Daardoor blijft het binnenwerk beschermd.

Bediening

Standaard uitgerust met elektrische bediening met draaischakelaar. En je kan de bediening naar wens nog verder uitbreiden met de bedienings­oplossingen van Somfy.

Kleuren

Kies uit de 4 meest favoriete kleuren:  RAL 9010, RAL 9001, RAL 7016 structuur en TNA blank geanodiseerd (zilvergrijs). Natuurlijk kan je ook kiezen uit een van de vele overige RAL-kleuren.

Oneindige doekdessins

Het doek is van eersteklas kwaliteit, geweven uit 100% polyacryl- of polyester-garen en verkrijgbaar in meer dan 300 verschillende dessins. Het doek is altijd geconfectioneerd in banen van circa 120 cm.

 
Luxaflex

Nova Shade

Dit topklasse zonnescherm heeft een zeer hoge afwerkingsgraad, is elegant door de slanke vormgeving en biedt voldoende zonwering. Bij dit zonnescherm is geïntegreerde verlichting mogelijk.

Smart Choice NXT

De voordelige slimme keuze

Smart Choice NXT: een scherp geprijsde, functionele terraszonwering voor gebruik op terras en balkon.

Fiora Grande

Knikarmscherm voor optimale zonwering

Elektrisch zonnescherm dat je optimale zonwering voor buiten biedt. Perfecte integratie met de gevel en jarenlang gebruiksgemak.

Knikarmscherm Ponto Doble

Ruimtelijk en comfortabel zonnescherm

Het Ponto Doble zonnescherm op maat ziet er robuust uit. Het is een vrijstaand knikarmscherm met een uitval aan beide zijdes, ontworpen voor grote terrassen en open ruimtes bij huizen, restaurants, cafés en scholen. Motorbediening is standaard. Dit zonnescherm buiten is een perfecte oplossing om de zon te weren tijdens de warme zomerdagen.

Zonwering

  • Maximale uitval voor dit elektrisch zonnescherm is 300 cm aan iedere zijde en is maximaal 600 cm breed
  • Kan zowel rechtstreeks op de grond geïnstalleerd worden (waarbij de voetplaat verankerd dient te worden op een stevige betonvoet) als met gewichten in een daarvoor bestemde bak (optioneel) voor zonwering.
  • Elektrisch zonnescherm.