Keje raamdecoratie

Raamdecoratie bevestigen zonder boren en schroeven door middel van dubbelzijdig magneet en staalband op uw kozijn is vanaf nu mogelijk.
speciaal voor kunststof, aluminium of houten kozijnen

Keje raamdecoratie

SunSelect heeft diverse raamdecoratie van Keje die speciaal voor kunststof, aluminium of houten kozijnen zijn ontwikkeld. Deze plissé gordijnen zijn geïntegreerd in een aluminium frame en worden door middel van dubbelzijdig magneet- staalband bevestigd op de glaslatten van uw kozijn. Schroeven en boren in het kozijn is dan ook niet nodig en de montage is daardoor in enkele minuten gebeurd.
Keje raamdecoratie

Raamdecoratie zonder boren of schroeven

Het frame bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Door de bevestiging van dubbelzijdig magneet- en staalband kan het frame eenvoudig verwijderd en weer terug geplaatst worden, zonder de kozijnen te beschadigen. Dit systeem is ook erg ideaal voor huurwoningen waarbij u niet in uw kozijnen wil of mag boren / schroeven.

Een stijlvolle oplossing voor kozijnen én draaikiep ramen

Plissé gordijnen worden door hun luxe uitstraling ook vaak ingezet als raamdecoratie. De geplooide stof heeft een karakteristieke uitstraling. De Plissé gordijnen bestaan uit strak gevouwen en geplooide stof. De naam “plissé” betekent in het Frans geplooid, waardoor de naam Plissé gordijn erg logisch klinkt. De vouwen en plooien in de stof zorgen voor een knusse en natuurlijke lichtinval in de woonruimte. Doordat deze plissé gordijnen in een aluminium frame zijn verwerkt blijven ze goed op hun plaats in het raamkozijn. Zelfs bij draaikiep ramen vallen ze niet uit model en kunnen de ramen op elke stand open blijven staan. U kunt een plissé gordijn aanpassen aan elk interieur binnen uw woning.

Een spel van licht en decoratie. Van decoratief tot verduisterend.

Er is keuze uit verschillende kleuren en geplisseerde stoffen, transparante, semi-transparante en verduisterende stof. De raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt, passend op uw kozijn. Wilt u het aluminium frame in de kleur van het kozijn ? Geen probleem het aluminium frame kan in diverse RAL kleuren worden vervaardigd.

Splendid plisse

De KeJe Splendid Plisse is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd in een aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststofglaslatten van het kozijn.

De Splendid Plisse bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. De Splendid Plisse heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzien van een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Door het unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de KeJe Splendid Plisse. Door de bevestiging van de dubbelzijdige magneet- en staalband kan het product eenvoudig worden verwijderd en weer teruggeplaatst worden.

De bediening is van boven naar beneden en van beneden naar boven. De geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend. Bij de decoratieve en niet doorschijnende stoffen zijn de koordjes in het stof zichtbaar.

Product Details

Breedte: minimaal 275 mm / maximaal 2000 mm cm
Hoogte:  minimaal 200 mm / maximaal 2400 mm cm