Screens

Screens, één van de meest efficiënte oplossingen om de zon te weren.
SunSelect Zonwering BV

Screens

Een screen is een veelzijdig product; het houdt zon en warmte tegen zonder het uitzicht te belemmeren. Screens filteren eveneens UV-straling en beschermen daarmee elke ruimte in huis tegen warmte en verkleuringen door UV-straling. Het biedt privacy, is goed bestand tegen weer en wind en kan veelzijdig worden toegepast. Wij bieden een brede keuze in typen, bedieningen, kleuren en designs.

Een screen is een verticale zonwering met een glasvezeldoek, dat van boven naar beneden loopt in geleiders. Het doek is kleurvast, schimmelvrij en verkrijgbaar in meer dan 50 kleuren. We maken jouw screen op maat, passend bij jou en bij de uitstraling van jouw huis. Je hebt keuze uit diverse kastvormen, kastmaten en vele kleuren.

Screens

ZipScreen

Wil je een extra windvast screen? Ga dan voor een ZipScreen. Het doek van dit screen is voorzien van ritsen, die in een kunststof profiel lopen en zo het doek op zijn plaats houden. Bij de ZipScreen is het doek compleet opgesloten in de zijgeleiders. Het fijne van ZipScreens is dat het mogelijk is deze aan te sturen via zonne-energie. 100% draadloos en een energiebesparende en milieubewuste keuze!

Screens

Verschillende opties

Kies je voor ons gepatenteerde Sunfix®-systeem? Dan vergrendelen we het screen aan de onderzijde met een ingenieus veersysteem. Zo weet je zeker dat je screen extra windvast is, een strak doekoppervlak en een langere levensduur heeft. Bij de aanschaf van een screen valt er veel te kiezen. Onze kleinste screen, de Square 70 is toepasbaar tot eenmaximale breedte van 240 cm. Ons grootste screen de SunZip Square Max heeft een maximale breedte van 500 cm. We hebben verschillende kastdesigns en afmetingen, screenkappen en geleiders.