Overkappingen

Heerlijk genieten op uw terras met een mooie overkapping.
Altijd buiten genieten

Terrasoverkapping glazen dak

Weer of geen weer, buiten zitten is altijd plezierig met een terrasoverkapping van glas. U bent beschut tegen wind en regen, zodat u zich niet naar de woonkamer hoeft te verplaatsen zodra het weer omslaat. Bij Kroezon heeft u de keuze uit alleen een glazen dak en ook zijpanelen van glas voor extra beschutting.

Bepaal zelf de hoeveelheid lichtinval

Lamellendak

Zet de lichtinval of weerssituatie op uw terras volledig naar uw hand met een lamellendak van Kroezon! Dankzij de lamellen kunt u helemaal zelf de lichtinval van uw buitenzitplaats bepalen. Als de zon u te fel wordt kunt u eenvoudig de lamellen dichtdraaien. Kunt u wel wat natuurlijk licht en warmte gebruiken? Dan draait u het dak wat verder open. Zodra het lamellendak volledig gesloten wordt is het waterdicht. 

Betrouwbare beschutting tegen zon, wind en regen

Vouwdak

Het vouwdak van de Erhardt Qube line heeft een modern maar sfeervol design. Het vouwsysteem biedt u betrouwbare beschutting tegen zon, wind en regen. Het is een extreem stevig vouwdak dat ervoor zorgt dat u veilig en zonder zorgen van het buitenleven kunt genieten. De slanke vormen zorgen ervoor dat de terrasoverkapping een feest voor uw ogen is.

Geniet van uw tuin

Pergola's

Geniet extra veel van uw tuin met een pergola. U creëert niet alleen een heerlijke zitplek met schaduw, maar ook extra woonoppervlakte. Wij bieden zowel schermen aan die voorzien zijn van verlichting en een volant, verder bieden wij ook types aan met geïntegreerde screens en waterafvoer.

Tegen weer en wind

Tuinkamers

Wilt u het hele jaar genieten van uw tuin? Dan is een tuinkamer ideaal! Hier kunt u heerlijk zitten uit de wind en regen. Dus zelfs als het slecht weer is kunt u genieten van uw tuin. 

Glazen elementen

Glazen Schuifwanden

Wilt u het hele jaar lang blijven genieten van uw tuin en terras? Dit doet u optimaal met onze Erhardt Glazen Schuifwanden. Door de vele mogelijkheden, de hoge kwaliteit en de strakke montage zijn de glazen schuifwanden voor iedere overkapping een absolute meerwaarde!